TG Telegram Group Link
Channel: آرمان | صنعتی اصفهان
Back to Bottom
🔻 يَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ

✏️ با شروع طوفان الاقصی شرایط به گونه‌ای رقم خورده است که انگار دوباره به مبدا تاریخ رسیده‌ایم و این جهان تمنای بازگشت به گذشته خود را ندارد، روزی که انسان فلسطینی با سلاح ایمان خود علیه 70 سال استکبار و اشغال قیام کرد تا چند روز زندگی باقی مانده خود را با آزادی و شرافت سپری کند و با وجود تمام جنایات به گونه‌ای زیست می‌کند و زندگی را جاری کرده که  انگار برای شهادت زاده شده و به این شهادت افتخار می‌کند و  قصد دارد جهان سرد و تاریک خود را روشن و قلب تاریخ باشد.

✏️ اتفاقات چند ماه اخیر مرز‌های ابهام و شک را از بین برده و این فرصت را در اختیار ما قرار داده که به هر صورتی و با هرمقداری که در توان داریم  در سمت درست تاریخ قرار گیریم  که قضیه فلسطین قضیه شرافت و منزلگاه شرفا است.

✏️ حال در روز قدس که از میراث انقلاب اسلامی مردم ایران است،  فرصتی در اختیار ما قرار گرفته که با وجود بعد مسافت و تنگی مرز‌ها ، امکان اعلام حضور  و اعلام موضع خود را در این آزمایش تاریخی داشته باشیم که هیچ توجیه سیاسی و اقتصادی مانع موضع گیری و حضور در سمت درست تاریخ نخواهد بود.

@ArmanIUT
🔴⚪️🔵 نطق آقای امیرحسین سیدرحیم‌زاده، دبیر جنبش عدالت‌خواه دانشجویی در دیدار تشکل‌های دانشجویی با رهبر معظم انقلاب
(بخش اول)


🔻در ابتدای سخن، لازم است درمورد مهم‌ترین مسئله جهان اسلام نکاتی عرض کنیم. حماسه طوفان‌الاقصی عالی‌ترین نبرد میان حق و باطل در عصر حاضر است. این نبرد بزنگاه عیارسنجی تمام عدالتخواهان دنیاست. در این باره هرچند قائلیم جنبش دانشجویی باید بیش از این در عرصه مبارزه فعال می‌بود، اما گام‌های مهمی در این عرصه برداشته‎شد که ما به سهم خود، فهرستی از اقدامات جنبش عدالتخواه به همراه گزارشی تحلیلی از شرایط میدان، نهادهای متولی امر و کنشگران این عرصه را پس از دیدار بصورت جداگانه محضر شما ارائه خواهیم کرد.

شادی روح شهدای مقاومت علی‌الخصوص شهیدان محمدرضا زاهدی، سیدرضی موسوی و صالح العاروری صلواتی ختم کنید.


🔹لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ
راه تمامی پیامبران، تلاش برای تحقق قسط و عدالت از طریق ساخت جامعه‌ای عدالتخواه بود. راهی که انقلاب اسلامی دگرباره آن را زنده کرد و برخلاف دول شرقی و غربی، اصالت را به مردم بخشید و یگانه راه رسیدن به آرمان‌ها را، حضور فعالانه مردم در حکمرانی کشور ترسیم نمود. اما متاسفانه امروزه نقش‌آفرینی مردم از آنچه مورد انتظار انقلاب اسلامی بوده پایین‌تر است که این امر موید عقب‌ماندگی‌مان در عدالت شده است. بطوری که به زعم ما، امروز مهم‌ترین رسالت نظام، افزایش امکان و انگیزه مردم به مشارکت در حکمرانی کشور است.

🔸در سال‌های گذشته دانشجویان عدالتخواه راهکارهای خود جهت تحقق این مهم را ارائه نموده‌اند؛ نظیر احیای اصول مردم‌سالارانه قانون اساسی و اصلاح سازوکارهای حکمرانی‌کشور. اما چرا این مطالبات ، در عرصه عمل به مشکل خورده یا با سرعتی نامطلوب پیش می‌روند؟

🔹آنچه ما از بررسی کلان وضعیت کشور درک می‌کنیم، نفوذ دو جریان تجدد و تحجر بر شئون حکمرانی نظام عزیز ماست. قیچی تجدد-تحجراشرافی سیاسی و اقتصادی را پدید آورده است که از شرایط کنونی کشور ارتزاق کرده و هرفرصتی برای تغییر شرایط به نفع مستضعفین را به محاق می‌برند. جریان تحجر با پمپاژ طرزفکرهای تهدیدمحور و ضدتحول و جریان تجدد با هوچی‌گری و القای مسائل بی‌اولویت به عرصه سیاسی و اجتماعی کشور، در حال ایجاد اختلال در مسیر حرکت انقلاب هستند. در ادامه، به اثرات قوت گرفتن این دو گفتمان اشاره می‌کنیم:

🔸۱-  تضعیف امربه‌معروف و نهی از منکر و قبض حق اعتراض:
قدرت‌یافتن متحجرین با تمسک به طرز نگاه‌های امنیت‌زده، امکان بروز انتقادات مهم و سوالات کلیدی را از مستضعفین سلب کرده یا با تخریب و سرپوش گذاشتن، آنان را بی‌اثر می‌کند. این شرایط با جهت‌گیری ترسیم شده در حدیث نبوی:«جامعه به تقدس نمی‌رسد الا وقتی که مستضعف بتواند حق خود را بدون لکنت از قوی بستاند» در تعارض است. چنین رویکردی فضا را برای اقامه فریضه امر به معروف و نهی از منکر سخت می‌کند. فریضه‌ای که همواره غفلت از آن مورد نکوهش قرار گرفته است آنچنان که امیرالمومنین علی (ع) فرمودند:« لا تَترُكوا الأمرَ بِالمَعروفِ و النَّهيَ عَنِ المُنكَرِ فَيُوَلّى عَلَيكُم شِرارُكُم»
حضرت آقا؛ نشانه تسلط این طرز فکر بر ارکان سیاسی کشور در برخورد با آزادی‌های شرعی و قانونی که مورد تاکید حضرتعالی بوده و هست را می‌توان دید. باوجود تصریح حق برگزاری تجمعات آزاد در قانون اساسی کشور، این تفکرات ، سازوکارهای غلطی برای برگزاری تجمعات ایجاد کرده‌است و اصلاح فرایندهای مربوطه را یا درگیر اقدامات نمایشی نموده یا منتفی می‌سازد.

🔹۲-  تبعیض اقتصادی و تشدید عقب‌ماندگی در عدالت:
با تضعیف اثرگذاری امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، شرایط برای ثروتمندان متصل به قدرت فراهم می‌شود تا سیاست‌های تبعیض‌آمیز را بدون توجه به انتقادات علمی و اعتراضات مردمی تثبیت نمایند. بطور مثال در قضیه مصوبه افزایش دستمزد کارگران، علیرغم انتقادات و اعتراضات مردمی و دانشجویی، امسال نیز همچون سال گذشته، افزایش دستمزدی بی‌توجه به تورم سالانه و سبد معیشت تعیین گشت که با امضا نکردن نمایندگان کارگری و خروج آنان از جلسه نیز همراه شد. باید ذکر کرد که با کاهش درآمدهای حقیقی مردم، عاملیت آنان در عرصه اقتصادی کمرنگ خواهد شد؛ که این امر مخالف راهبرد حضرتعالی در شعار امسال است.

@ArmanIUT
@edalatkhahi
🔴⚪️🔵 نطق آقای امیرحسین سیدرحیم‌زاده، دبیر جنبش عدالت‌خواه دانشجویی در دیدار تشکل‌های دانشجویی با رهبر معظم انقلاب
(بخش دوم)


🔹۳- حضور فعالانه نهادهای امنیتی در عرصه‌های غیرمرتبط:
علاوه‌بر پررنگ بودن ذهنیت امنیت‌زده، ردپای حضور فعالانه برخی نیروهای امنیتی در عرصه‌های حکمرانی کشور نیز محسوس است. به علت برخورداری توأمان نهادهای امنیتی از قوای قاهره و اطلاعاتی، حضور فعالانه  در عرصه سیاست شرایط را برای بروز انواع فساد فراهم می‌کند. بطور مثال قدرت یافتن ضابطین امنیتی بر دستگاه قضائی کشور، نه تنها موجب پرونده‌سازی علیه مخالفین سیاسی خود‌، بلکه موجب گزینشی شدن مبارزه با فساد در دستگاه قضائی کشور نیز می‌شود.
همچنین نهادهای امنیتی با نفوذی که بر فضای رسانه‌ها و جامعه دارند، با مهندسی مطالبات اجتماعی، در تلاشند تا دیدگاه‌های خود اعم از دیدگاه‌های ارتجاعی و یا التقاطی را به جامعه القا کرده و موجب توزیع ناعادلانه آزادی شوند. اینگونه است که مطالبه مسائل حقیقی ملت و آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی مهجور می‌ماند.
حضرت‌آقا؛ بدیهی است که خواسته ما، تعطیلی یا تضعیف نهادهای امنیتی نیست. از قضا با توجه به نزاع جمهوری اسلامی با ابرقدرت‌های امنیتی و اطلاعاتی، نیازمند به دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی قدرتمندی هستیم، لکن نکاتی که درباره این نهادها مطرح نمودیم از منظریست که عدالت را، قرار گرفتن هرچیزی سر جای خود می‌داند. نباید گروه‌هایی در این دستگاه‌ها قدرت داشته‌باشند که بجای تلاش برای ساخت محیطی امن برای تحقق مردم‌سالاری دینی، خود را در رقابت با مردم و جمهوریت تعریف کنند و بجای آنان برای کشور تصمیم‌سازی نمایند.

🔸۴-  مسئله تراشی برای کشور
از نقش تفکرات غرب‌زده و تجددگرا در وضعیت کنونی جمهوریت و عدالت نباید غافل بود. جریان تجدد که به واسطه ثروت‌های بادآورده خود قدرت سیاسی کسب کرده است، مسائلی را به عنوان چالش برای انقلاب اسلامی طرح می‌کند که نسبتی با عدالت به عنوان قله آرمان‌ها ندارد. اینگونه، کشور از پرداخت به اهم مسائل خود باز مانده و درگیر پاسخ به مسئله‌تراشی‌ها می‌شود.
در صورتی که تلاقی این دو جریان استحاله‌گر بر گفتمان انقلاب اسلامی فائق آید، کشور را به شرایط وخیمی نزدیک خواهدکرد که در این حدیث شریف نسبت به آن بیم داده شده‌است:«يُستدَلُّ على إدبارِ الدُّوَلِ بأربَعٍ : تَضييعِ الاُصولِ، و التمسُّكِ بالفروعِ، و تَقديمِ الأراذلِ ، و تأخيرِ الأفاضِلِ».

🔹قیچی تجدد-تحجر را تنها با تمسک به نظریه امت و امامت می‌توان تدبیر کرد. در سال‌های گذشته مطالبات متعددی از سوی سربازان عدالتخواه‌تان به سمع و نظر حضرتعالی رسید که با تاکیدات شما، گام‌های مثبتی در جهت آنها آغاز شده است. مانند بهبود شرایط سربازی و کاهش اختیارات شورای سران قوا. با اعتقاد به همین نظریه، راهکارهایی را برای زائل کردن این دو گفتمان استحاله‌گر بیان خواهیم کرد که به نقش خود نیز در آن‌ها اشاره خواهیم کرد.
آقاجان، ابتدا درخواست‌هایمان را مطرح می‌کنیم.

🔸۱-  ضابطه‌مند کردن دستگاه‌های امنیتی کشور:
هرچند در این خصوص اقدامات مهمی از جانب شما صورت پذیرفته که می‌توان نشانه‌های تاثیر آن را در انتخابات اخیر مشاهده کرد؛ اما امتداد چنین رویکردی، موجب بهبود عملکرد آرمان‌خواهانه سازوکارهای سیاسی کشور و افزایش تمرکز دستگاه‌های مذکور در ماموریت‌های اصلی خود می‌شود.

🔹۲-  تلاش‌های گفتمانی برای کنار زدن تفکرات استحاله‌گر:
هر دو گروه قائل به تحجر و تجدد خود را در تعارض کامل با جمهوریت و عدالت تعریف کرده‌اند به همین علت روزی گلایه مندند که چرا مردم را به مشارکت دعوت می‌کنید و روزی دیگر ملامت میکنند که چرا رهبر انقلاب، سخن از عقب‌ماندگی در عدالت به زبان می‌آورند. این تفکرات پوسیده را می‌توان با گفتمان‌سازی و تحقق بخشیدن به دو آرمان جمهوریت و عدالت، در موضع ضعف قرار داد.
آقاجان، مردم در عرصه نظر و در عرصه عمل، باید به این باور برسند که «كُلُّكُم راعٍ و كُلُّكُم مَسؤولٌ» هرچند تا کنون سخنان شما در باب اهمیت جمهوریت و حضور مردم در عرصه حکمرانی کشور مورد استفاده ما بوده و هست، اما نیاز است این مفهوم در ادبیات امروز شما پربسامدتر شده و توسط حلقه‌های میانی، صاحبان منابر و تریبون‌ها گسترش یابند.
همچنین عده‌ای معتقدند امروز اولویت ترسیم شده توسط حضرتعالی برای جنبش دانشجوئی کشور نسبت به اولویت‌سنجی پیام سال 81 و مقوله عدالت،  دستخوش تغییر شده و جای خود را به مسائل دیگری داده است. این طرز فکر در بین برخی منبریون به اسم تفسیر اندیشه‌های امامین انقلاب نیز قابل مشاهده است. حضرت آقا؛ خواستاریم تا در مورد شبهه پیش آمده، جایگاه عدالت را در بین الویت‌های کشور تبیین بفرمائید.
@ArmanIUT
@edalatkhahi
🔴⚪️🔵 نطق آقای امیرحسین سیدرحیم‌زاده، دبیر جنبش عدالت‌خواه دانشجویی در دیدار تشکل‌های دانشجویی با رهبر معظم انقلاب
(بخش پایانی)


🔸حضرت‌آقا؛ از جمله اقدامات اثرگذاری که می‌توانید نسبت به آن عنایت داشته‌باشید، تریبون دادن به نمایندگان همه اقشار در دیدار با شماست. همانگونه که ما دانشجویان همانند برخی گروه‌های دیگر از حق گفت‌وگوی مستقیم با شما در این جلسات برخورداریم، جا دارد اقشار پرجمعیت و زحمت‌کشی مانند کارگران، کشاورزان و معلمان نیز از این فرصت بهره‌مند باشند.

🔹اما در خصوص رسالت دانشجویان عدالتخواه، به نظر ما مهم‌ترین مسیری که می‌توان با تمسک به آن طرح «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ بِالْقِسْطِ» را عملی کرد، گسترش و تقویت حلقه‌های عدالتخواه در اصناف مختلف و جای‌جای کشور است. راهی که در آن قدم گذاشته‌ایم و به موفقیت‌های چشمگیری نائل آمده‌ایم.
این موفقیت را می‌توان در راهنمایی و کمک به تشکیل کانون صنفی کارگران در پالایشگاه پارس جنوبی مشاهده کرد که امروزه به الگوئی موفق برای تشکل‌یابی کارگران در کارخانه‌های بزرگ کشور بدل شده است. اما رویکردهای ارتجاعی حاکم بر ساختارها و دستگاه‌های مرتبط، در وهله اول مانع تشکل‌یابی اقشار شده و در صورت موافقت به ضعیف‌ترین ساختار ممکن هدایت می‌شوند. برای مثال امروزه بیش از 90 درصد از کارگران هیچ تشکلی ندارند. با توضیحی که محضر شما در خصوص اهمیت تشکل‌یابی اقشار و مصائب آن عرض نمودیم، از حضرتعالی در خصوص تحقق بخشیدن به اصل 26 و 104 قانون اساسی راهنمایی میخواهیم.

🔺شادی روح شهدای امنیت علی‌الخصوص شهدای حمله تروریستی اخیر صلواتی هدیه کنید.
@ArmanIUT
@edalatkhahi
#اعلام_برنامه

🔻تاملی بر مسئله اقتصاد

📖 ارائه فصل اول و دوم کتاب
" قدرت تخریب خلاق"

▫️با حضور: حجت الاسلام نجات‌بخش

🔹شنبه، دوشنبه، چهارشنبه
🔸زمان: ساعت۱۵

📍سرای هنر و اندیشه

@ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان
حلقه اقتصاد توسعه – تاملی بر مسئله اقتصاد
تاملی بر مسئله اقتصاد
حلقه اقتصاد توسعه
🎙...تاملی بر مسئله اقتصاد...

🔹 جلسه هفتم
📖 ارائه فصل پنجم کتاب؛
" قدرت تخریب خلاق"

📆 دوشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۳

@ArmanIUT
🔷 بخشی از سخنرانی تاریخی جاویدالاثر احمد متوسلیان در ۲۸ خرداد ۱۳۶۱ در پادگان زبدانی سوریه:

🔴 با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد و عملیات‏مان را علیه آن‌ها شروع خواهیم کرد. هرکس با ماست؛ بسم‌‏الله! هرکس با ما نیست، خداحافظ! ما با ایمانمان مى‌‏جنگیم؛ بگذار بوق‏‌هاى تبلیغاتى رسانه‏‌هاى صهیونیستى و سران اسرائیل به ما بگویند شما براى خودکشى آمده‌‏اید. ما ثابت مى‏‌کنیم که خون ما باعث خواهد شد که سرزمین‏‌هاى مقدس اسلامى از دست امپریالیزم آمریکا و این رژیم غاصب و فاسد صهیونیستى آزاد بشود.

🔸 تا در اقصى نقاط جهان گوینده "لااله الا الله” هست، همان جا نیز مرز اسلامى ماست. ما این هنرنمایى‏‌هاى فرسوده و نقاشى‌‏هاى از بین رفته در طول تاریخ بر روى صفحات لجن‌مالى شده‌‏اى را که به نام مرزهاى جغرافیایى در بین ممالک اسلامى علم کرده‌‏اند، هرگز قبول نداریم.


📌 اسرائیل را به سقوط مى‏‌کشانیم. روزى را نزدیک خواهیم کرد که اسرائیل چنان بترسد و در فکر این باشد که مبادا از لوله سلاحمان، به جاى گلوله، پاسدار بیرون بیاید. باشد که ما شبانگاهان بر سرشان بریزیم؛ همچون عقابان تیزپروازى که شب و روز برایشان معنا ندارد و باشد آنجایى به هم برسیم که با گرفتن هزاران اسیر از صهیونیست‏‌ها به جهانیان ثابت کنیم که ما به اتکا به سلاح ایمان‏مان مى‏‌جنگیم...

@ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان
حلقه اقتصاد توسعه – تاملی بر مسئله اقتصاد
تاملی بر مسئله اقتصاد
حلقه اقتصاد توسعه
🎙...تاملی بر مسئله اقتصاد...

🔹 جلسه هشتم
📖 ارائه فصل ششم کتاب؛
" قدرت تخریب خلاق"

🗓 شنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳

@ArmanIUT
🛑 بیانیه تشکل دانشجویی آرمان صنعتی اصفهان در پی عملیات وعده صادقه


فَلَمَّا جَآءَ أَمۡرُنَا جَعَلۡنَا عَٰلِيَهَا سَافِلَهَا وَأَمۡطَرۡنَا عَلَيۡهَا حِجَارَةٗ مِّن سِجِّيلٍ مَّنضُودٍ

هود-82

🔻  خبر پاسخ نیروهای مسلح نظام جمهوری اسلامی ایران در سحرگاه یکشنبه و در پی تجاوز رژیم  صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه که به شهادت تنی چند از  مجاهدان راه قدس از جمله شهید زاهدی رقم خورد؛ قلب مومنان و طرفداران مستضعفان جهان را شاد  و بار دیگر حس غرور ملی را در میان جامعه ایرانی احیا نمود.

🔻  حمایت از مستضعفین جهان و حفظ کرامات انسان ایرانی از آرمان‌هایی است که انقلاب اسلامی ایران بر آن شکل گرفت و تا کنون امتداد یافت و هرگاه بر اساس ایمان به سنت الهیِ پیروزی مستضعفین بر ظالمان گام‌هایی رو به جلو برداشته شد، صفحه‌هایی از تاریخ را ورق خورد.

🔻 افتخار حاصل از این "وعده صادقه" ضربه‌ای به افسانه نفوذ ناپذیری سیستم دفاعی اسرائیل که علی رغم همکاری چندی از قدرت‌های جهانی و حاکمان ذلیل منطقه‌ای رقم خورد، حاصل ایمان به وعده‌های الهی و عمل بدون کاستی و انقلابی به فرمایشات رهبر انقلاب بود.

🔻 تشکل دانشجویی آرمان به عنوان بخشی از جامعه عدالتخواه دانشجویی کشور، ضمن حمایت از این کنش شجاعانه، آحاد مختلف دانشگاهی و مردمی را به اتحاد هرچه بیشتر در برابر حوادث آینده دعوت می‌نماید.

با درود بر شهدای راه قدس از جمله شهید تهرانی‌مقدم که میراث ماندگار آنان‌ سهم بسزایی در رقم خوردن این حادثه عظیم از خود به نمایش گذاشت.

@ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان pinned «🛑 بیانیه تشکل دانشجویی آرمان صنعتی اصفهان در پی عملیات وعده صادقه فَلَمَّا جَآءَ أَمۡرُنَا جَعَلۡنَا عَٰلِيَهَا سَافِلَهَا وَأَمۡطَرۡنَا عَلَيۡهَا حِجَارَةٗ مِّن سِجِّيلٍ مَّنضُودٍ هود-82 🔻  خبر پاسخ نیروهای مسلح نظام جمهوری اسلامی ایران در سحرگاه یکشنبه…»
آرمان | صنعتی اصفهان
حلقه اقتصاد توسعه – تاملی بر مسئله اقتصاد
تاملی بر مسئله اقتصاد
حلقه اقتصاد توسعه
🎙...تاملی بر مسئله اقتصاد...

🔹 جلسه نهم
📖 ارائه فصل هفتم کتاب؛
" همگرایی، واگرایی و تله درآمد متوسط"

🗓 دوشنبه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳

@ArmanIUT
#اعلام_برنامه | احیای جمهور و دانشگاه

🔸گفت‌وگو پیرامون احیای نقش مردم در حاکمیت و بسط جمهوریت در اداره کشور
▪️ جایگاه و نقش مردم در اداره کشور چیست؟
▪️ مردمی سازی؛ چرا و چگونه؟
▪️ نقش دانشجو و دانشگاه چیست؟

👤 باحضور: محمدصالح ترکمان
دبیر سابق جنبش عدالتخواه دانشجویی

🗓یک‌شنبه 2 اردیبهشت، ساعت 16
📍ساختمان نصر، دفتر تشکل آرمان

@ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان
حلقه اقتصاد توسعه – تاملی بر مسئله اقتصاد
تاملی بر مسئله اقتصاد
حلقه اقتصاد توسعه
🔻...تاملی بر مسئله اقتصاد...

🔹 جلسه دهم

📖 ارائه فصل هشتم کتاب
" قدرت تخریب خلاق" با موضوع:
"آیا می‌توان صنعتی‌شدن را دور زد؟"

🎙ارائه: امیرحسین صادقی

🗓 پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳
@ArmanIUT
دیروز تصاویر بازداشت نئولی مک‌آفی رئیس دپارتمان فلسفه دانشگاه اموری توسط نیروهای گاردی آمریکا همه جا منتشر شد. ایشان رئیس دپارتمان همان فلسفه‌ای که با "انسان‌گرایی" بنیان نظام سیاسی امروز غرب را بنانهاد. حالا سیاست دنیای غرب، دست‌بند به فلسفه‌ی دنیای غرب زده و پیش روی رسانه‌ی دنیای غرب، در حال بردنش به سوی بازداشت‌گاه است. چرا؟ چون صدا علیه نسل‌کشی صهیونیست‌ها بلند کرده.

ماجرای فلسطین در حال واکاوی همه سوتفاهم‌های تاریخی رخ داده بین وِست (غرب) و رِست (مابقی دنیا) است. ما در دنیای شرق فریفته فلسفه کاربردی غرب شدیم و آرام آرام دل به همه دستاوردهای این مبانی فلسفی دادیم و حالا داریم در برابر تضادی قرار می‌گیریم که از هضمش عاجزیم.

غرب در اوج کرکری‌های فلسفی‌اش هم استعمارگر بود و اگر شعار انسان‌گرایی را در فلسفه سر می‌داد غرضش انسان وست یا غربی بود و همزمان در سیاست شب و روز مشغول انسان‌زدایی از ساکنان رست یا مابقی دنیا بود. حالا این تعارضات به زعم من کهن، بر سر فلسطین سر باز کرده.

✍️ سرباز روح‌الله رضوی

@ArmanIUT
تجمع دانشجویان صنعتی اصفهان در همبستگی با دانشجویان اروپایی و آمریکایی حامی فلسطین

📆زمان : سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
🕐 شروع برنامه از ساعت ۱۵ الی ۱۶
📍مکان : سر در شمالی دانشگاه

🔰جهت سهولت رفت و آمد ساعت ۱۴:۳۰ سرویس از درب مسجد فراهم است

@ArmanIUT
تاملی بر مسئله اقتصاد
حلقه اقتصاد توسعه
🔻...تاملی بر مسئله اقتصاد...

🔹 جلسه یازدهم
📖 ارائه فصل نهم کتاب " قدرت تخریب خلاق" با موضوع:
"نوآوری سبز و رشد پایدار "

🎙ارائه: محمدرضا واعظ‌دلیلی

📆 چهارشنبه ۵ اردیبشهت ماه ۱۴۰۳

@ArmanIUT
📖 #آرا | بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در خصوص #تولید و #اقتصاد_دانش‌بنیان


🔻بیانات در دیدار کارگران نمونه سراسر کشور(1389)
🔸پیشرفت مادی کشور در درجه‌ی اول، متوقف بر دو عنصر است: یک عنصر، عنصر علم است؛ یک عنصر، عنصر تولید است. اگر علم نباشد، تولید هم صدمه می‌بیند؛ کشور با علم پیش میرود. اگر علم باشد، اما بر اساس این علم و بر بنیاد دانش، تولید تحول و تکامل و افزایش پیدا نکند، باز کشور درجا میزند. عیب کار ما در دوران حکومت طواغیت این بود که نه علم داشتیم، و چون علم نبود، تولید متکی بر پایه‌ی علم و پیشرونده و رشدیابنده نداشتیم. لذا دنیا وقتی وارد میدان صنعت شد، پیش رفت؛ قاره‌ی آسیا که دیرتر از اروپا وارد میدان صنعت شده بود، پیش رفت؛ ولی ما بر اثر حکومت این طواغیت و شرائط گوناگون، عقب ماندیم. اگر میخواهیم جبران کنیم - که میخواهیم، و ملتمان حرکت هم کرده است و به میزان زیادی پیش هم رفته است - باید به علم و تولید اهمیت بدهیم؛ باید در مراکز علم، در مراکز تحقیق، با شکلهای نو و مدرن پیگیری شود.

🔻بیانات در دیدار کارگران نمونه سراسر کشور(1389)
🔸تولید، چه در عرصه‌ی صنعت، چه در عرصه‌ی کشاورزی، از اهمیت درجه‌ی اول برخوردار است. کشوری که تولید نداشته باشد، خواهی نخواهی وابسته است. اگر همه‌ی نفت و گاز دنیا هم زیر زمینهای ما و در چاه‌های ما ذخیره شده باشد، به دردمان نمیخورد؛ کمااینکه می‌بینید کشورهائی وجود دارند که از لحاظ ذخائر معدنی و طبیعی - چه ذخائر انرژی، چه ذخائر فلزهای بسیار ذی‌قیمت و کمیاب - در کمال ثروتمندی هستند؛ اما خودشان بر روی این زمینی که زیرش این همه گنج خفته است، زندگی نکبت‌بار و فلاکت‌باری دارند. باید تولید در کشور - بخصوص تولید دانش‌بنیان، متکی به دانش و مهارتهای علمی و تجربی - پیش برود؛ این به دست کارگر و کارفرماست. مدیریت آن هم با دولت است؛ بایستی سازماندهی کنند، کار کنند.

🔻بیانات در دیدار جمعی از کارآفرینان سراسر کشور(1396)
🔸به تربیت نیرو، بخصوص در صنایع دانش‌بنیان - همان طور که دوستان گفتند - بایست خیلی اهمیت داد.
در بعضی از بخشها خوشبختانه این کار شده است. در بخش انرژی هسته‌ای ما اطلاع داریم، در بخش رویان از نزدیک اطلاع داریم که تربیت نیروی ماهر، نیروی کارآمد، نیروی دانشمند و محقق انجام گرفته. بایست به این در بخشهای مختلف توجه کرد.

🔻بیانات در دیدار نخبگان جوان‌(1389)
🔸مسئله‌ی تجاری‌سازی خیلی مهم است. یافته‌های علمی و صنعتی بایستی بتوانند در کشور تولید ثروت کنند. برادران مسئول در دفتر ما یک محاسبه‌ای کردند؛ نظر آنها این است که تا سال 1404 ما باید بتوانیم حداقل بیست درصد از درآمد کشور را از راه صنایع دانش‌بنیان و فعالیتهای تجاری دانش‌بنیان تأمین کنیم؛ یعنی از محل فروش محصولات علمی. این چیزی است که باید خیلی از دسترس دور نباشد. دانش، منشأ تولید ثروت است؛ البته به شکل صحیح، به شکل نجیبانه، نه آنچنان که دنیای غرب از دانش برای تحصیل ثروت استفاده کرد؛ که من بعد ان‌شاءاللَّه اشاره‌ی مختصری خواهم کرد. البته تجاری کردن اگر در ذهنیت دستگاه‌های مسئول باشد، بایستی از آغاز - یعنی از وقتی که ما پروژه‌ی علمی و پروژه‌ی صنعتی را تعریف میکنیم - به فکر تجاری کردنش باشیم؛ نگذاریم بعد از آنکه کار تمام شد، به فکر بیفتیم که بازاریابی کنیم. از اول باید این مسئله در محاسبات بیاید؛ که البته این مربوط به دستگاه‌های مسئول کشور است که دنبال کنند.

پیشنهاد کردند - من اینجا یادداشت کردم - که امکان تأسیس نوع تازه‌ای از شرکتها که عبارت است از شرکتهای علمی و فناوری، در کشور فراهم شود. خیلی‌ها هستند که مایلند دسته‌جمعی کار علمی کنند، تحقیقات علمی کنند. این کمکی که دولت و مسئولان به پیشرفتهای علمی و فناوری میکنند، منحصر نماند به کمک به افراد؛ این شرکتها مورد حمایت قرار بگیرند. البته اینها با شرکتهای تجاری که مالیات و تسهیلات متعارف بانکی به آنها تعلق میگیرد، اشتباه نشوند؛ بلکه به طور ویژه به این شرکتها کمک شود. فکر میکنم این کار، کار لازم و مهمی است. دولت باید در این زمینه یک مدیریت هوشمندانه‌ای به کار ببرد.

🔻بیانات در جمع مردم و کارکنان صنعت نفت عسلویه‌(1390)
🔸من امسال را «سال جهاد اقتصادی» اعلام کرده‌ام. این معنایش این است که ملت ایران در این برهه‌ی از زمان، جهادش به طور عمده در عرصه‌ی اقتصاد است. امروز ما آمدیم این منطقه را از نزدیک بازدید کردیم. این منطقه، یک منطقه‌ی اقتصادی است که متکی است به تولید؛ و برای اقتصاد یک کشور، مهمترین بخشی که میتواند یک شکوفائی پایدار را به وجود بیاورد، تولید است؛ بخصوص آن بخش اقتصاد تولیدی‌ای که متکی است به دانش، متکی است به علم؛ اینجا اینجور است؛ هم اقتصادی است، هم تولیدی است، هم علمی است؛ دانش‌بنیان است. این، شایسته‌ی ملت ایران است.

@ArmanIUT | تشکل دانشجویی آرمـــــان
HTML Embed Code:
2024/05/03 07:19:08
Back to Top